Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE DECEMBRIE 2002
[ Imagine ]

 

Teste de performanță
PUNCTAJUL OBTINUT

Preț informativ: 924 $ (fără TVA).
Garanție: 36 luni.
Distribuitor UltraPro Computers,
tel.: 021-211.70.90.

LCD frumos - LG L1810B

Șerban Păduroiu

Modelul Flatron L1810B produs de către LG atinge prin designul său scopul estetic propus, chiar dacă sacrifică o parte din economia de spațiu realizată.

Butoanele de control și comandă se situează pe panoul frontal și permit o navigarea facilă prin meniul OSD care permite modificarea parametrilor imaginii . Conectorii pentru cablurile video (incluse) sunt poziționați în spate, în partea inferioară, în timp ce hub-ul USB încorporat este plasat chiar în piciorul de susținere. În talpă este încorporat un dispozitiv care permite o rotație în jurul axei verticale de 360 grade cu mare ușurință, dar displayul propriu-zis nu poate fi rotit decât în plan orizontal. CD-ul din pachet conține drivere și programul Colorific v99.53 pentru calibrarea culorilor.

Imaginea obținută în rezoluția de bază (1280x [email protected] 75Hz) este luminoasă și omogenă. Timpul de răspuns este excelent pentru aplicații uzuale de birou, dar prea mare pentru aplicații în care imaginea are o dinamică rapidă.

De notat un excelent echilibru al factorilor ce influențează decizia de cumpărare: aspectul estetic - calitatea imaginii - prețul.

Specificații: diagonală 18,1", rezoluție maximă (recomandată) [email protected] Hz, pixel pitch 0,28 mm, strălucire 250 cd/m, contrast 350:1, timp de răspuns 30 ms, vizibilitate laterală 160 grd, intrare video analogică (D-Sub15) și digitală (DVI-I), hub USB cu o intrare și două ieșiri, greutate 7,8 Kg, certificare TCO99.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro