Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE DECEMBRIE 2002
[ Sisteme ]

 

Teste de performanță
PUNCTAJUL OBTINUT

Preț informativ: 1990$ (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Distribuitor MB Distribution,
tel.: 021-230.03.14.

IBM ThinkPad cu P4 - IBM ThinkPad A31 (2652-KYG)

Șerban Păduroiu

Utilizatorii portabilelor produse de către IBM sunt o clasă aparte ce se bucură de avantajele stabilității și ergonomiei acestor produse, noile achiziții fiind puternic influențate de experiența ThinkPad. Apărut mai târziu, modelul A31 este primul ThinkPad dotat cu procesor Intel Pentium 4 Mobile pe care am ocazia să-l văd. Deși utilizează un procesor de ultimă generație, rezultatele obținute în teste nu impresionează. În schimb, impresionează stabilitatea deosebită a întregului sistem, indiferent de încărcare.

A31 oferă aproape tot ceea ce v-ați putea dori în privința posibilităților de conectare, pe lângă porturile standard (serial, paralel, USB) existând și o ieșire S-Video care completează posibilitățile multimedia oferite de prezența plăcii video ATI, a unității optice DVD și a plăcii de sunet integrate. Standard sunt incluse o interfață de rețea și un modem. Se remarcă absența unei unități de dischetă, deși din cele două bay-uri disponibile nu este ocupat decât unul singur (cu unitatea optică).

Întregul sistem este conceput pentru a fi cât mai ergonomic, dar ceea ce impresionează este tastatura care, profitând de dimensiunile generoase ale întregului sistem, oferă butoane mari, ușor accesibile.

În cazul în care sistemul de operare se deteriorează puteți apela la imaginea stocată într-o partiție ascunsă a hard diskului, procedeu din ce în ce mai frecvent utilizat de producătorii de portabile în detrimentul furnizării de CD-uri cu sistemul de operare și driverele specifice.

Impresia generală pe care o lasă ThinkPad A31 este a unui portabil destinat utilizării în mediul de afaceri, pentru sarcini specifice unui birou care promovează în această situație la statutul de birou mobil.

Specificații: procesor Mobile Intel Pentium 4 la 1,7 GHz, memorie 128 MB DDR PC2100, hard disk 20 GB ATA100 EIDE 4200 rpm, DVD-ROM 8X, video ATI Mobility Radeon 7500 cu 16 MB (AGP 4x) și TV-out (S-Video), placă de sunet cu 2 difuzoare interne, modem 56K, interfață LAN 10/100 UTP, port infraroșu, port serial, port paralel, 2 porturi USB, 2 sloturi PCMCIA II, posibilitate de andocare, TrackPoint, baterie Lithium-Ion, display 15" rezoluție maximă 1024x768, dimensiuni 44,6x329x272,5 mm, greutate 3,4 kg, sistem de operare MS Windows 2000 Professional.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro