Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE DECEMBRIE 2002
[ Imprimare ]

 

Teste de performanță
PUNCTAJUL OBTINUT

Preț informativ: 329 EUR (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Distribuitor HP România,
tel.: 021-222.20.72.

Hârtie mai trebuie - HP Deskjet 450 Cbi

Cristian Lăcraru

Continuând linia impusă de modelul 350, HP Deskjet 450 Cbi oferă tot ce și-ar putea dori un utilizator în permanentă mișcare: dimensiuni reduse, calitate și mai ales portabilitate, sunt principalele puncte forte ale acestui model.

La capitolul conectivitate HP Deskjet 450 Cbi stă foarte bine, putând utiliza portul paralel, portul USB, portul infraroșu, Bluetooth și carduri Compact Flash. Practic, datorită acestora, la imprimantă se pot conecta desktop-uri, notebook-uri, PDA-uri și chiar telefoane mobile, deci majoritatea celor mai utilizate echipamente ce pot stoca imagini pe care să le doriți și tipări.
Dar hai să vedem cum se prezintă HP Deskjet 450 Cbi. Am scos din cutie diminutivul de imprimantă și am așezat-o pe birou. La dimensiunile sale este aproape imposibil să vă încurce cu spațiul ocupat, datorită bateriei putând fi așezată undeva sub birou sau în dulap mai ales dacă ținem cont că nu are întotdeauna nevoie de cablu de conectare. Primul lucru ce trebuie efectuat este instalarea cartușelor. Echipamentul prezintă în acest sens două locașe. Sunt livrate trei cartușe, unul negru, unul color și unul foto. Instalarea se face negru+color sau color+foto. Din cauza acestui fapt, în pachet se regăsește și o cutie ce poate păstra în condiții optime un cartuș. După instalarea cartușelor este nevoie de alinierea capetelor, operațiune ce se efectuează foarte rapid. Pentru a putea "umbla" la imprimantă aveți trei butoane de control. Pentru a înțelege mai bine în ce stare se află imprimanta există șase leduri, iar în manualul de utilizare, care este și în limba română, este prezentat și un "ghid al ledurilor".

Lucrul cu acest model de imprimantă este foarte plăcut. Cu o geantă specială pentru imprimantă și laptop și cu un telefon mobil, v-ați asigurat un "concediu la birou", chiar dacă vă aflați undeva în vacanță pe munte. Portabilitatea rămâne punctul forte al lui HP Deskjet 450 Cbi, alături de posibilitățile de conectare și calitatea oferită. Nu rămâne decât să încercați acest nou produs de la HP, și să "legați" această imprimantă de dumneavoastră peste tot pe unde călătoriți.

Specificații: dimensiuni 338x82,5x185,4 mm, greutate 2,08 kg (cu baterie), model A4, metoda de tipărire: jet de cerneală, viteză de tipărire text negru (rapid) 9 ppm, rezoluție color 4800x1200 (optimizat), suportă HP PhotoRet IV, memorie 16 MB RAM, comunicație paralel, USB, IR, Bluetooth, card Compact Flash.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro