Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE DECEMBRIE 2002
[ Imagine ]

 

Teste de performanță
PUNCTAJUL OBTINUT

Preț informativ: 109 $ (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Distribuitor Flamingo Computers,
tel.: 021-222.50.41.

La birou (II) - Genius Color Page HR7X Slim

Cristian Lăcraru

Cu un design interesant, o combinație de culori foarte bine aleasă și un nume de renume în industria scanerelor, noul model de la Genius induce de la bun început o notă seriozitate și profesionalism.

Exterior și interior
Scanerul prezintă un sistem de blocare pentru transport foarte ingenios, un sistem ce se activează/dezactivează automat în funcție de așezarea sa pe o suprafață plană. Sesizarea se face prin intermediul unui contact cu poziție apăsat/ridicat. Datorită acestui sistem, nu mai este nevoie să aveți grija blocării componentelor interne echipamentului pentru o eventuală plimbare a sa în alt birou.

Conexiunea cu calculatorul se realizează prin intermediul unui cablu USB. Pentru a da comenzi direct scanerului, fără a utiliza interfața software, sunt postate frontal cinci butoane: file/fax, print/copy, text/OCR, e-mail/web și scan. Genius Color Page HR 7X Slim este dotat și cu adaptor de transparență destinat scanării filmelor foto sau diapozitivelor. Acest adaptor se află deja montat, iar accesul la el se face în urma înlăturării unei folii din plastic (destul de fragilă) de pe fața interioară a capacului.

Instalarea softului este o etapă necesară, dar care nu aduce nici probleme și nici nu necesită foarte mult timp. În această etapă sunt instalate, pe lângă driverele aferente, și Presto! Page manager, Page abc 1.0, Presto! Mr Photo, Presto! ImageFolio, CardIRIS BCR 2.5LE și ABBYY Fine Reader.

La lucru
Și aici există două modalități de lucru: direct din scaner, prin intermediul celor cinci butoane descrise mai sus, sau indirect, printr-un program propriu sau compatibil. În timpul testelor am fost impresionați plăcut de prestația lui Genius Color Page HR 7X Slim, nu numai datorită vitezei sale de lucru, dar și din punct de vedere al calității, al interfeței prezente și a ușurinței în manevrare. Ceva mai mult timp ia retragerea lămpii și calibrarea scanerului. Ca accesoriu în plus, nu neapărat necesar, este livrat și un suport ce permite "parcarea" echipamentului pe laterala sa, economisind în acest fel foarte mult spațiu în cazurile în care nu realizați pentru moment operațiuni de scanare.

Dimensiunile, viteza și rezoluția la care lucrează sunt calitățile principale ale lui Genius Color Page HR 7X Slim. Un echipament pentru birou (dar și pentru acasă), foarte silențios și foarte "modest" din punct de vedere al spațiului ocupat pe birou.

Specificații: dimensiuni 435x265x73 mm, rezoluție optică 1200 dpi, scanare la o singură trecere, interfață USB.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro