Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE DECEMBRIE 2002
[ Imagine ]

 

Teste de performanță
PUNCTAJUL OBTINUT

Preț informativ: 128 EUR (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Distribuitor MB Distribution,
tel.: 021-230.03.14.

La birou (I) - Epson Perfection 1260 Photo

Cristian Lăcraru

Nu foarte greu, destul de subțire, și mai ales, bine finisat. Asta se poate spune despre Epson Perfection 1260 Photo la prima vedere, la prima sa scoatere din cutie. Ca majoritatea scanerelor de astăzi și acest model permite scanarea filmelor foto, prin intermediul unui adaptor de transparență, adaptor ce poate fi încorporat sau livrat separat echipamentului, în cazul de față fiind valabilă cea de-a doua variantă. În cutie se mai regăsesc două CD-uri de instalare și un pliant cu specificațiile produsului, în limba română.

Am așezat scaner-ul pe masă, am dezactivat sistemul de blocare al componentelor și am purces la instalare, etapă pe care nu mai are rost să o detaliez datorită rapidității și ușurinței cu care aceasta este efectuată. Pentru o mai bună documentare pe CD există și un manual electronic. În afară de driverele aferente au mai fost instalate și Epson Twain, Epson Smart Panel, Arc Soft PhotoImpression, Presto! PixExpress, și Adobe Acrobat Reader.

Cum ne-am obișnuit la scanerele Epson, există două modalități de lucru, prin intermediul interfeței proprii sau, indirect, prin intermediul unui program, în cazul nostru utilizându-se Imaging din MS Windows. Pe tot parcursul aflării lui Epson Perfection 1260 Photo în laboratorul nostru, comportamentul său a fost unul foarte bun. Operațiile efectuate sunt foarte ușor de folosit, acest lucru având la bază și interfața proprie bine organizată. Echipamentul nu excelează în viteză de scanare, în schimb la capitolul recunoaștere de text rezultatele sunt foarte bune.

Epson Perfection 1260 Photo este unul dintre modelele de scanere ce își pot face loc ușor în viața dumneavoastră și asta nu numai datorită dimensiunilor, ci și datorită prestației sale.

Specificații: dimensiuni 278x438x67 mm, greutate 2,5 kg, model A4, interfață USB, lampă fluorescentă cu lumină albă și catod rece, rezoluție maximă 1260 dpi.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro