Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE DECEMBRIE 2002
[ Componente ]

Preț informativ: 9,9 $ (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Distribuitor Spot Digital,
tel.: 021-411.06.75.

INSTANTANEE
Super GSM Reader

Un cititor de SIM-uri GSM foarte interesant la prima vedere. Pachetul sosește cu acest cititor, un CD de instalare și un cablu serial pentru conectarea cu calculatorul. Softul de pe CD este drăguț, el fiind de fapt piesa principală în tot acest sistem de lucru cu cardul. În principiu, SIM-ul este așezat pe un suport și introdus în cititor. De aici încolo se lucrează din soft, acesta putând face o mulțime de lucruri precum: citire, scriere, rescriere, listări, căutări, salvări. Mare atenție cum manevrați mouse-ul, adică pe unde apăsați. Nu lucrați fugitiv în cadrul acestui soft, pentru că, fără a vă da prea repede seama, puteți face modificări cu adevărat nedorite, cum ar fi ștergerea întregii liste din agenda de telefon. Sfatul nostru este ca, la început, să salvați pe un disc lista de telefoane și de-abia apoi să vă apucați de "artificii" pe SIM.
Informațiile pe care vi le oferă acest cititor de carduri și posibilitățile de lucru cu acesta sunt foarte interesante. Lipsa unui manual de utilizare adecvat și a unui soft ce nu este total adaptat ultimelor modele de telefoane atrage de la sine o mai mare atenție în manevrare, dar și unele imperfecțiuni ce nu pot fi reparate de utilizator, indiferent cât de atent ar fi acesta.

Referitor la resursele de sistem, nu sunt pretenții prea mari, un procesor 486, 4 MB RAM și 10 MB liber pe disc fiind cele mai importante. Cititorul poate lucra pe sistemele de operare MS Windows 98/2000. - CL


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro