Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE DECEMBRIE 2002
[ Imagine ]

INSTANTANEE

Distribuitor Roel Group,
tel.: 021-335.48.09

Ricoh Caplio RR30

Un aparat foto digital, de familie, cu un design foarte atrăgător, produs de către firma Ricoh. Referitor la design se poate spune că seamănă foarte bine cu unele modele de aparate cu film, fiind trădat doar de ecranul său LCD din spate. Cartea sa de vizită este destul de vastă și de interesantă, vârful de lance al acestuia fiind reprezentat de rezoluția oferită și de cei 3 M Pixeli pe care îi revendică. Pentru stocarea pozelor este utilizată o memorie internă de 8 MB, dar există și posibilitatea de introducere de carduri suplimentare, opțiune ce duce practic capacitatea de stocare pe seama cardului utilizat, la ora actuală oferta pe piață în acest sens fiind destul de bogată.

Ușurarea în manevrabilitate și funcțiile aduse sunt puncte forte ale lui Caplio RR 30. Amplasarea butoanelor este făcută într-un mod bine calculat. Deși se utilizează pentru selecția modului de lucru, la fel ca la majoritatea modelelor foto, o rotiță, aici funcția de pornit/oprit nu se mai activează prin această rotiță, ci prin intermediul unui buton centrat în aceasta, consecința fiind eliminarea greșelilor de oprire accidentală în urma rotirii. Se pot efectua poze, poze repetate (interval extrem de mic), pot fi utilizate șase scene (setări predefinite de exemplu pentru poze tip portret sau pe timp de noapte), se pot înregistrarea secvențe video (ieșire PAL și NTSC) cu posibilitate de revedere a acestora direct de pe ecranul propriu.

La capitolul conexiuni pot fi semnalate legătura USB și cea video pe care le prezintă această cameră. Comportarea sa a fost una excelentă, pozele efectuate având o calitate bună, operațiile efectuându-se silențios, pe total echipamentul dând dovadă de profesionalism, la final utilizarea sa devenind deja o plăcere.

Specificații: zoom optic 3x, digital 3,4x, senzor CCD 3,24 M Pixeli, rezoluție maximă 2048x1536, macro 1 cm, viteza declanșatorului de 0,22 secunde, ieșire USB și video. - CL


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro