Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE DECEMBRIE 2002
[ Componente ]

INSTANTANEE

Preț informativ: 135 $ (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Distribuitor Flamingo Computers,
tel.: 021-222.50.41.

Logitech KeyCase

Specialiștii de la Logitech surprind din nou piața cu modele ieșite din tiparul obișnuit, de această dată personajul principal fiind o tastatură pentru PDA-uri Palm. Așa ceva am mai văzut, însă aici este vorba de un model aparte. Caracteristica principală a acestui echipament este flexibilitatea. Practic tastatura permite plierea aproape fără restricții. Datorită acestei proprietăți, este mai mult decât ușor să purtați la dumneavoastră o tastatură alături de PDA-ul personal. Pentru o bună conectivitate și pentru o stabilitate sporită, tastatura are inclus și un suport special din plastic pentru PDA. În afară de acest rol, suportul împreună cu tastatura oferă și o protecție suplimentară PDA-ului.

În afară de nota de noutate și pe care o introduce acest echipament, utilitatea sa este de necontestat. Va fi mult mai plăcut să utilizați un PDA Palm alături de această minunată tastatură. Singura oarecum problemă ar fi reprezentată de faptul că lipsa rigidității tastaturii poate duce la probleme în tastare, funcție de suprafața plană sau mai puțin plană unde aceasta este așezată. Să nu uităm însă că există și modele mai puțin pliabile, dar cu o rigiditate sporită. Așa că avem de unde alege, exact după preferințe.

Specificații: 80 taste, posibilitate de pliere, suport de conectare pentru PDA. Compatibilitate cu modelele Palm: m125, m130, m500, m505, m515 and i705. - CL


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro