Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE August 2004
[ Stocare ]

USB Wireless

Wireless Flash Drive este o nouă combinație a tehnologiei Wireless cu cea a memoriilor pe suport USB, arhicunoscutele deja flash drive-uri. De la primul concept a fost preluată funcția de conectare în rețele Wireless, iar de la cel de-al doilea a fost preluată funcția de memorie portabilă USB.

Finalitatea fuziunii este reprezentată de apariția unui suport de memorie USB cu compatibilitate wireless. Din această categorie face parte și Wireless Flash Drive de la SMC. Este oferit suport pentru conectare în standardul IEEE 802,11b, cu o criptare WEP și acces WPA. Pe lîngă această funcție, Wireless Flash Drive mai are la bord și o memorie cu o capacitate de 32MB.

Echipamentul poate fi utilizat și în cazul desktop-urilor, însă cea mai potrivită utilizare este în cazul laptopurilor, a calculatoarelor portabile. Dimensiunile lui Wireless Flash Drive trebuie luate în seamă, în cazul în care nu ai destul loc lângă portul USB putând apărea probleme. Dimensiunile sunt influențate serios și de un dispozitiv de protejare a conectorului USB, cu activare prin culisare.

SMC Wireless Flash Drive SMCWUSB32EU
Specificații: memorie USB 32MB, compatibilitate IEEE 802,11b, WEP, WPA.
Producător SMC Networks.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro