Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE August 2004
[ Comunicatii ]

Din nou Sony

PDA-ul Clie PEG-TH55 al celor de la Sony impune noi standarde în ceea ce privește designul. Geamul protector este realizat dintr-un plastic dur de culoare negru-fumuriu și acoperă întregul ecranul lui TH55. Cu o rezoluție de 320x480 de pixeli, acesta oferă o imagine de o calitate superioară și culori vii.

Cele patru butoane întâlnite la PDA-urile clasice au fost mutate în partea inferioară a lui TH55. Pad-ul cu patru direcții a fost înlocuit cu o rotiță cu funcție scroll, care fiind poziționată pe spatele carcasei, este ușor de manevrat cu degetul arătător al mâinii în care este poziționat TH55. Tot pe spatele carcasei se găsește și camera foto integrată, care oferă o rezoluție maximă de 640x480 pixeli.

Dintre calitățile lui TH55 mai enumerăm opțiunea de control a vitezei de procesare, care poate prelungi viața bateriei până la 15 zile, precum și integrarea tehnologiilor WI-Fi și Bluetooth. Memorie de 32MB nu este mare în comparație cu cea a altor dispozitive Palm, însă poate fi mărită prin slotul pentru carduri Memorystick, de asemenea disponibil.

Sony Clie TH55
Specificații: PDA, memorie internă 32MB, limbi disponibile în meniu: engleză, franceză, germană; player audio, cameră foto integrată, conectare wireless, bluetooth.
Producător Sony.

Imaginea mărită

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro