Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE August 2004
[ Divertisment ]

Cinema la tine acasă

"Totul într-o cutie" pare să fie o deviză care ține doar de marketing. După Ati, și nVidia a început fabricarea dispozitivelor de tip all-in-one pentru rularea aplicațiilor grafice, sau prelucrarea video și vizionarea programelor TV pe monitor folosind o singură placă.

Chaintech Personal Cinema este construită în jurul cipului grafic nVidia GeForce FX 5200 pentru AGP 8x și oferă în plus, față de o placă video, obișnuită, un TV tuner integrat și o cutie de extensie pentru capturile video care se conectează la un port al plăcii. În pachet se mai găsesc un receiver IR pe USB și o telecomandă cu toate funcțiile necesare navigării canalelor TV, accesării meniurilor și chiar o rotiță cu acționare în patru direcții pentru controlarea cursorului de mouse.

Dacă nu ai nici un astfel de program instalat pe sistem, Personal Cinema va instala softurile pe care le are în pachet, printre acestea fiind și o versiune a binecunoscutului Ulead Movie Factory.

Chaintech Personal Cinema
Specificații: procesor grafic nVidia GeForce FX 5200, 128MB DDR, TV tuner integrat, conector DVI, adaptor DVI-analog, telecomandă IR, receiver IR pe USB, Ulead Movie Factory, Ulead DVD Factory
Ofertant Brinel Computers, tel.: 0264 - 414.610.

Imaginea mărită

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro