Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE August 2004
[ Sisteme ]

Laptop plus telefon

Se numește BSQUARE Power Handheld și este un telefon în mini carcasa unui laptop. Sistemul de operare folosit nu este Windows XP, ci vărul acestuia, Windows CE. Acest fapt face ca rezoluția acestui laptop să fie de 640x480 pixeli, adică dublu față de majoritatea dispozitivelor Pocket PC.

Avantajele unei rezoluții mai bune sunt evidențiate în primul rând în cadrul navigării Web, acolo unde utilizatorul poate vizualiza toată lățimea unei pagini de Internet. Apoi, la folosirea programului de calcul tabelar Excel, pagina de lucru afișată va dispune de 10 celule pe lățime.

Cu ajutorul lui BSQUARE Power Handheld se pot crea și edita fișiere Word și Excel și, spre deosebire de PDA-uri, acestea pot fi mutate în sau din PC fără a se pierde formatul original.

Folosit ca mobil, Power Handheld este un telefon practic numai dacă utilizatorul are la dispoziție și o pereche de căști. Spunem asta deoarce difuzorul puternic integrat nu are și în realitate caracteristica adjectivului, oferind un sunet slab și neclar.

BSQUARE Power Handheld
Specificații: laptop și telefon, ecran LCD 65.000 de culori, rezoluție VGA 640x480, procesor 400MHz, 128MB RAM, player fișiere MP3, WMA, WMV, 1x USB 1.1, 1x IR, dimensiuni 140x87x19,5mm, greutate 290g.
Producător Bsquare.

Imaginea mărită

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro