Agora
Media
Libraria Byblos



AgoraNews  





PC Magazine Ro  




NET Report   




Ginfo   




agora ON line   





PC Concrete   





Liste de discuții   




Cartea de oaspeți   




Mesaje   





Agora   





Clic aici
PC Magazine





  PC MAGAZINE August 2004
[ Divertisment ]

AudioKey

Noul MP3 player portabil al celor de la Packard Bell pune la dispoziție o capacitate de memorie de patru ori mai mare decât cea a predecesorului său de 32MB. AudioKey se conectează la PC prin portul USB și este recunoscut de sistemele de operare Windows ME/200/XP ca unitate de memorie portabilă, facilitând astfel administrarea fișierelor prin metoda drag-and-drop. Tipurile de fișiere audio suportate sunt MP3 și WMA, însă celelalte tipuri de fișiere pot fi de asemenea stocate în memorie pentru a fi transpotate de la un PC la altul.

Pe ecranul LCD de dimensiuni reduse și fără lumină de fundal sunt afișate numele melodiilor, capacitatea bateriei, precum și alte informații cu privire la genul sau durata melodiei curente.

Deși în general este simplu de folosit, AudioKey are și câteva neajunsuri la acest capitol. Dintre acestea menționăm faptul că utilizatorul este nevoit să acceseze meniul principal pentru activarea unor funcții elementare precum repeat sau shuffle. Apoi ar mai fi viteza de transfer limitată la cea a conexiunii USB 1.1, dar chiar și așa, copierea celor 128MB în memorie se realizează în aproximativ șapte minute, ceea ce nu înseamnă o veșnicie, nu?

Packard Bell AudioKey
Specificații: MP3 player, 128MB, formate suportate MP3 și WMA, egalizator cu cinci benzi, reportofon digital, ecran LCD, conectare USB.
Producător Packard Bell.

Imaginea mărită

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro