Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE August 2004
[ Comunicatii ]

 

Samsung CMD X450

Imaginea mărită

 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: GSM 900/1800/1900, ecran color 128x160 pixeli, capacitate memorie 1000 locații, compatibilitate SMS/EMS/MMS, GPRS clasă 10, Ir, dimensiuni 83x46,5x21,1mm, greutate 79g.
În România prin importatorul oficial Samsung - HAT România.Samsung rabatabil

Cristian Lăcraru

Mic și compact. Rabatabil. Acesta este la prima vedere noul Samsung CMD X450. La exterior nu prezintă foarte multe artificii. Nu are cameră foto integrată și nu iese foarte mult din liniile de construcție promovate de Samsung. Singurul lucru ce poate fi observat la prima vedere este un led multicolor, foarte activ. Terminalul nu are ecran exterior, însă în ajutor sare oarecum ledul de mai devreme, culorile continue ale acestuia anunțând sosirea unui mesaj sau existența unui apel. Tastatura este realizată sub același concept al terminalelor mobile Samsung, destul de intens colorată, dar cu o vizibilitate foarte bună. Ecranul oferă și el o vizibilitate fără probleme chiar și în soare puternic. Meniurile sunt realizate sub ideea divertismentului și a dinamicității. Totul este realizat foarte colorat, cu animații și sunete polifonice din belșug.

Meniul este foarte dinamic si intuitiv. Manevrabilitatea este bună, ținând cont de tasta în patru direcții disponibilă. CMD X450 înregistrează o bilă albă la capitolul memorie, fiind posibiliă înregistrarea a 1.000 de locații pentru contacte.

Utilizarea lui X450 este o adevărată experiență, utilizatorul fiind acaparat complet de rapiditatea și multitudinea artificiilor multimedia ce se derulează pe ecranul color al acestuia. Poate că la toate aceste modalități de divertisment se simțea și nevoia încorporării unui player MP3. Așteptăm însă versiunile următoare. Cu siguranță nu vom fi dezamăgiți ținând cont de multitudinea de funcții prezente deja pe terminalele actuale.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro