Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE August 2004
[ Imagine ]

 

Nec Multisync LCD 2180UX


 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: monitor TFT Active Matrix, diagonala vizibilă 21,3" (54cm), rezoluție maximă [email protected], dot pitch 0,27mm, timp de răspuns 20ms, TCO´03, culoare 24 biți, dimensiuni 46,7x20x39,1cm, greutate 11kg
Preț informativ: 1799€ (fără TVA).
Garanție: 36 luni.
Ofertant Fit Distribution, tel.: 021 - 201.15.16.

Mărime în culori

Bogdan Hosu

Mărimea imaginii a fost întotdeauna un lucru extrem de important în alegerea unui monitor, fie că acestea urmau a fi folosite acasă mai mult pentru jocuri sau erau necesare la birou pentru activitățile profesionale. Modelul prezentat aici, NEC Multisync 2180UX, se adresează fără nici un dubiu celei de-a doua categorii menționate, datorită imaginii cu o diagonală de 21,3" și a dimensiunilor care îl fac ușor de folosit într-un mediu lucrativ.

Pe marginea inferioară a monitorului se găsesc opt butoane, unul pentru pornirea acestuia, iar celelalte pentru setările de imagine precum strălucirea și contrastul, poziționarea imaginii, zoom, sau detectarea video pentru conexiunile cu mai mult de un PC. Poate cea mai importantă opțiune pe care o oferă meniurile OSD este cea pentru căldura imaginii, fiind disponibile șase setări automate, un mod sRGB și unul pentru culoare nativă.

Multisync 2180UX poate primi semnal video digital sau analog și în același timp poate fi conectat la un al doilea PC, folosind oricare dintre cele două conexiuni pentru unul din porturile rămase libere.

Designul este realizat cu linii drepte, ecranul având ca bază un suport de greutate stabil cu formă dreptunghiulară. Între cele două părți există o mini-platformă verticală care permite poziționarea ecranului la diverse înălțimi față de birou. Dacă vrei să editezi poze, poți folosi modul portret al monitorului, însă pentru setarea imaginii în acest mod va trebui să apelezi la un soft secundar sau la setările plăcii video.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro