Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE August 2004
[ Comunicatii ]

 

Samsung D100


 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: rețele de operare GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900, ecran exterior 64x46 pixeli 27x17mm, 256 culori, ecran interior 128x160 pixeli, 28x38mm, 1000 locații în agendă telefon, memorie 1024Kb pentru email, GPRS clasă 10. Ir, 44 tonuri, dimensiuni 85x43x27mm, greutate 88g.
În România prin importatorul oficial Samsung - HAT România.GSM animat

Cristian Lăcraru

Samsung D100 este un terminal GSM cu clapă, sub carcasa sa fiind ascunse o grămadă de funcții și artificii care mai de care mai hazlii și mai zgomotoase.

Terminalul prezintă un ecran exterior, cu vizualizare directă pentru cazul în care clapa este închisă- posibilitățile grafice ale acestuia sunt mai avansate decât în cazul altor echipamente similare, fiind ajutat la impresia artistică și de dimensiunile destul de mari. Ecranul exterior prezintă o serie de facilități adiționale foarte folositoare: afișare nivel baterie, afișare informații apeluri, afișare nivel semnal GSM, ceas. În condiții de luminozitate sporită (soare puternic), vizualizarea ecranului exterior se face ceva mai greu.

Unghiul de deschidere al clapei este de aproximativ 20 de grade, așezarea pe ureche fiind foarte bună, fără a produce disconfort. Deși per total terminalul pare destul de mare, greutatea sa nu depășește 88 de grame. Pentru o compatibilitate completă cu calculatorul, Samsung D100 sosește și cu drivere și cablu de conectare la PC. Meniurile sunt puțin schimbate comparativ cu ce ne învățaseră specialiștii de la Samsung, fiind însă mult mai clar realizate, cu o foarte bună vizibilitate. Acestea se bazează foarte mult pe secvențe animate, aproape în orice submeniu sau funcție apelată utilizatorul beneficiind de astfel de artificii.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

webmast[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro