Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE August 2004
[ Imagine ]

 

Canon miniDV MV730i


 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: camera mini DV/PAL, senzor CCD, LCD color 1,5", zoom optic 20x, digital 20x, port USB, Firewire, acumulator Li-Ion, telecomadă IR, dimensiuni 53x95x139, greutate 485g.
Preț informativ: 680€ (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Ofertant Tornado Sistems, tel.: 021 - 206.77.77.Imagine în culori Canon

Bogdan Hosu

Canon MV730i dispune de toate calitățile necesare unei bune camere video digitale. Pentru înregistrări se pot folosi atât casete mini DV cât și carduri de memorie SD, însă nu recomandăm acestă ultimă metodă decât în cazul efectuării de poze. Utilizatorul are la dispoziție nu mai puțin de șapte moduri de înregistrare, putând să aleagă între acestea în funcție de tipul scenelor filmate: portret, sport, nisip, fluorescent, night mode și altele. Ultimul tip de înregistrare enumerat este destinat înregistrărilor în medii în care lumina este extrem de redusă, dar nu scade sub nivelul de 2 lucși.

Pentru a testa capacitatea de viață a bateriei am realizat o înregistrare folosind ecranul LCD de 2,5", reușind să obținem în acest mod 60 de minute de film. Pentru că tot am adus vorba de ecranul LCD, trebuie menționat că acesta poate fi rotit pe axa verticală la 270 de grade, fapt ce permite efectuarea înregistrărilor de tip auto-portret.

Pentru efectuarea fotografiilor am putut seta nivelul timpului de declanșare la valori cuprinse intre 1/25 și 1/2000 secunde, această ultimă valoare permițând realizarea pozelor chiar și în timpul înregistrărilor video.

Nu putem încheia fără să vorbim de zoom-ul optic de 20x și de stabilizatorul electronic de imagine. Datorită acestor două elemente, utilizatorul poate captura detali ale unor scene aflate la distanțe considerabile, iar dacă vrea să avanseze în câmpul vizual, poate apela și la zoom-ul digital suplimentar de 20x.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro