Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE August 2003
[ Imagine ]

 

Optoma EP 750

 

PUNCTAJUL OBTINUT

Preț informativ: 2049€ (fără TVA).
Garanție: 36 luni.
Ofertant Flamingo Computers
tel.: 021-222.50.41

Optoma EP 750 - Proiector de lux pentru orice buzunar

Cristian Lăcraru

Proiecțiile video reprezintă poate cel mai interesant mod de realizare a prezentărilor. Punctul forte al utilizării unui proiector este reprezentat de dimensiunea mare a imaginii afișate (aproape 8 m în diagonală pentru modelul din figură), comparativ cu un ecran obișnuit de 17" de exemplu.

Optoma EP 750 este un proiector ce poate fi utilizat fără probleme atât în cadrul unei conferințe, cât și acasă. Dimensiuni reduse și utilizare extrem de ușoară, acestea sunt primele cuvinte care îmi vin în minte după ce am utilizat acest proiector. Transportul se face extrem de simplu datorită husei speciale livrate în pachet. Echipamentul poate fi luat foarte ușor și "plimbat" ca un laptop, greutatea fiind chiar apropiată de aceste tipuri de echipamente.

Telecomanda proiectorului poate îndeplini și funcții specifice mausului. Aceasta prezintă 16 butoane și este foarte utilă mai ales în cazul efectuării unor setări prin intermediul meniului OSD (excelent realizat și foarte ușor de navigat). Pentru manevrabilitate se poate folosi și zona de butoane de pe proiector (13 la număr). La capitolul moduri de conectare nu trebuie să vă faceți probleme. Optoma EP 750 este pregătit pentru orice. De la intrarea RGB și DVI, la intrarea audio, RS 232, video și S-Video, până la ieșirea RGB și controlul direct asupra mausului. Imaginea oferită este excelentă, reglajele ce se pot aduce acesteia fiind multiple.

Optoma EP 750 face cu succes față pretențiilor apărute la aceste tipuri de echipamente. Acasă, pentru vizionarea meciului, la prieteni, pentru vizionarea unui film, sau în conferințe, pentru prezentări profesioniste, iată doar câteva moduri de utilizare ale lui Optoma EP 750. Iar categoria de preț în care se încadrează, îl face destul de ușor accesibil.

Specificații: dimensiuni 277x225x85 mm, greutate 2,9 kg, SVGA 800x600, contrast 600:1, telecomandă, difuzoare încorporate.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro