Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE AUGUST 2003
[ Divertisment ]

Sunet pentru calculator - KME Auditek SP3000

KME Auditek Y-0107 este un sistem de sunet pentru calculator format din doi sateliți. Dimensiunile sunt reduse, tocmai pentru faptul că de cele mai multe ori boxele sunt plasate pe birou. Și dacă tot se alege o astfel de așezare (pe birou, eventual lângă monitor) cele două boxe sunt protejate magnetic.

KME Auditek Y-0107 se alimentează direct din rețeaua de tensiune. Pentru control există pe satelitul din dreapta trei butoane. În afară de cel de pornire/oprire, mai există cel pentru controlul general al volumului și cel pentru inducerea unui efect 3D.

Pretențiile lui KME Auditek Y-0107 nu sunt mari. Sunetul este de o calitate acceptabilă, dacă suntem rezonabili cu volumul. Pentru un plus de design fiecare satelit are o bază circulară. Tot la capitolul design aș putea spune, ca o părere personală, că aspectul general al sateliților este unul foarte plăcut. KME Auditek Y-0107 poate fi folosit și la un laptop, sau un CD Player. - CL

KME Auditek SP3000
Specificații: sistem de sunet format din doi sateliți, dimensiuni 109x156x128 mm, răspuns în frecvență 100Hz-20kHz, impedanța 4 ohm, control volum, control sunet 3D. .
Preț informativ: 6,4$ (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Ofertant Quartz Computer,
tel.: 021-410.06.15


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro