Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Aprilie 2004
[ Componente ]

Placă pentru doi

Mai corect spus ar fi două sisteme cu o singură placă de bază. Aceasta se numește Jetway Magic Twin și permite utilizarea simultană a sistemului de lucru de către doi utilizatori, acești având nevoie doar de tastaturi, mauși, monitoare și dispozitive de sunet separate. Restul resurselor hardware sunt folosite de ambii utilizatori, care împart și IP-ul.

Oricare dintre cei doi poate naviga pe Internet sau folosi contul de e-mail exact ca și cum ar folosi un PC obișnuit. Trebuie specificat că Magic Twin nu este o placă de bază care să permită utilizatorilor să se joace unul împotriva celuilalt, adică nu veți putea face două sisteme de jocuri la prețul unuia. În schimb, pentru aplicațiile de office sau Internet, Magic Twin este o soluție pentru economisirea de bani, datorită folosirii tehnologiei integrate Time-slicing/Multiplexing. Aceasta oferă fiecărui utilizator o perioadă de timp bine definită și extrem de scurtă pentru accesarea elementelor utilizate "în comun", precum sistemul, echipamentele (hard disk, RAM etc.), aplicațiile, inclusiv a sistemul de operare Windows.

JETWAY N2VIEW Magic Twin
Specificații: placă de bază socket A, 2xDDR333 dual channell, AGP 8x, 5xPCI, 2xIDE, ATA 133, VGA inegrat, sunet 5.1 canale integrat
Ofertant Ultra Pro Computers, tel.: 021 - 211.70.90

Imaginea mărită

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro