Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Aprilie 2004
[ Stocare ]

GB portabili

Portabilitatea și capacitatea din ce în ce mai mare oferită de cardurile de memorie (vezi testul de carduri din acest număr) constituie un mare pas tehnologic. Deși recent s-a lansat pe piață un card compact flash de 8GB, cea mai mare capacitate de memorie existentă în prezent pe un card, pentru unii s-ar putea să nu fie de ajuns.

Și atunci ce ne rămâne de făcut când vrem să transportăm în buzunar informații ce depășesc 10 sau chiar 20 GB? O soluție ar fi să achiziționezi un HDD pentru laptop și o carcasă specială pentru acesta.

Canyon Drive se conectează la USB 2.0 sau 1.1 și la un alimentator care îi dă putere de lucru hard disk-ului. Carcasa este construită din metal, ceea ce îi oferă rigiditate, iar pentru înștiințarea utilizatorului aspura momentelor în care hard-ul scrie sau citește există un led de avertizare. Deși trebuie să spunem că montarea hard disk-ului nu a fost atât de ușoară precum ne-am fi dorit, Canyon drive poate reprezenta o soluție necostisitoare pentru cei care vor să transporte "masive de date".

Canyon Drive portable HDD
Specificații: conectare USB 2.0, USB 1.1, cablu de alimentare pe PS2 inclus, carcasă metalică, led de avertizare, cablu USB inclus.
Ofertant Asbis România, tel.: 021-233.38.41

Imaginea mărită

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro