Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Aprilie 2004
[ Componente ]

Mouse pentru tractare

Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer

Solid, cu linii ferme și extrem de elegant, Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer poate fi caracterizat ca fiind un mouse serios, tocmai bun de așezat pe un birou. După ce ai instalat CD-ul cu drivere și ai conectat receiver-ul la portul USB sau la PS2, nu-ți rămâne decât să așezi mâna pe suprafața ergonomică a mouse-ului și să navighezi în voie folosind, dacă preferi, cele două butoane pentru back și forward așezate în așa fel încât să fie accesate cu degetul mare. Lateralele mouse-ului sunt "echipate" cu un material care asigură o bună aderență mâinilor.

Rotița de scroll poate fi folosită atât la derularea verticală a paginilor cât și la cea orizontală printr-o simplă mișcare stânga-dreapta a degetului arătător. Persoanele stângace nu se vor putea bucura de IntelliMouse, acesta fiind conceput pentru dreptaci.

Microsoft Wireless Optical Mouse

De data aceasta discutăm de un mouse ambidextru cu două butoane programabile și o rotiță pentru scroll. Ca și în cazul lui Explorer, rotița de scroll are facilitatea de derulare orizontală, iar conexiunea receiver-ului la PC se realizează prin portul de USB sau PS2, restul diferențelor fiind de ordin estetic și de ergonomic. Ambele mouse-uri funcționează cu câte două baterii AA, acestea fiind incluse în pachetul de achiziționare.

Microsoft IntelliMouse Explorer
Specificații: mouse wireless optic, conectare la USB sau PS2, 4 butoane programabile și rotiță de scrool vertical și orizontal.

Microsoft Wireless Optical Mouse
Specificații: mouse wireless optic, conectare USB/PS2, 2 butoane programabile și rotiță de scroll.
Ofertant Flamingo Computers, tel.: 021 - 222.50.41


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro