Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Aprilie 2004
[ Software ]

 

Symantec Norton SystemWorks 2004


 
PUNCTAJUL OBTINUT

Cerințe sistem: Microsoft Windows 98/ME/XP/2000 Profesional, procesor minim 133 MHz, minim 128MB RAM pentru Windows XP.
Ofertant Romsym Data, tel.: 021 - 323.14.31

Norton SystemWorks 2004

Bogdan Hosu

Norton SystemWorks 2004 este un set de utilitare excelent pentru utilizatorii începători și cei care dețin cunoștiințe medii. Pe lângă setul de opțiuni, un punct forte constă în interfață, aceasta permițând o navigare ușoară.

Anul acesta, Norton SystemWorks ne oferă câteva noi opțiuni în plus față de versiunile anterioare, printre ele fiind Norton Password Manager 2004 și o componentă anti spyware integrată în Norton Antivirus 2004.

Instalarea sau reinstalarea lui SystemWorks nu este ușoară și poate dura mai mult decât ți-ai dori. Dacă faci un upgrade de la SystemWorks 2003, vei pierde toate setările pe care le-ai realizat anterior. În a doua variantă, adică dezinstalarea versiunii 2003, se ivesc alte probleme, dar acestea nu sunt observate decât după instalarea lui SystemWorks 2004. Spre exemplu, Password Manager a semnalat faptul că numele folosit la instalare (același ca la instalarea lui SystemWorks 2003) este duplicat. Meniul Options permite utilizatorului să specifice ce aplicații background dorește să rămână active. Cu toate acestea, deși dezactivate, am constatat că unele erau încărcate în continuare. Pentru a le de dezactiva trebuie accesat fișierul Startup din Windows System Configuration.

SystemWorks continuă să ofere soluții antivirus, defragmentare hard, repararea regiștrilor, backup și unelte pentru înlăturarea fișierelor nedorite, opțiuni prezente și în versiunile anterioare. Nou în SystemWorks este abiltatea de a depista posibile amenințări de viruși conținuți de arhive Windows 200 sau XP.

Password Manager 2004 înmagazinează informații cu privire la adrese sau cărți de credit. Acesta detectează automat tipurile câmpurilor în timp ce navighezi online și oferă informații pe care le-ai completat în prealabil. NPM stochează informațiile în funcție de utilizatorii definiți și de proflile protejate de parole.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro