Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Aprilie 2004
[ Divertisment ]

 

Apacer AudioSteno MS400

Imaginea mărită

 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: suportă fișiere mp3 și wma, radio FM, reportofon, suport cu două difuzoare incluse, memorie 128MB, slot de extensie pentru Memory Stick, conectare USB, căști incluse
Preț informativ: 130$ (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Ofertant ProCa, tel.: 021 - 323.82.00

MP3 player +

Bogdan Hosu

În primul rând avem de-a face cu un MP3 player simpatic, care dispune de un afișaj pe trei linii și două culori -albastru și galben. Apoi MS400 poate fi folosit și ca reportofon, putând înregistra discursuri sau memo-uri în memoria integrată de 128MB. Însă elementul care ne-a atras atenția este suportul cu două difuzoare integrate. Acesta se conectează la USB, pentru alimentarea celor două difuzoare și pentru transportul de date. Și dacă tot l-am așezat în suport, am montat și antena pentru radio FM și am început să căutăm posturi de radio. Ne-a plăcut căutarea digitală și capacitatea lui MS400 de a reține în memorie un număr de 10 posturi.

Calitatea sunetului oferit este bună, însă poate fi îmbunătățită prin achiziționarea unui set de căști mai performante; pentru egalizator există setări specifice diferitelor genuri muzicale precum pop, rock, sau jazz. Deși dispune de câteva probleme ce țin de soft (spre exemplu, MS400 s-a închis în timpul testelor la accesarea unui anumit meniu), AudioSteno MS400 este un produs ce merită încercat, mai ales de cei care au laptop și vor ca în timpul călătoriilor să aibă cu ei și un mic radio digital cu boxe incluse.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro