Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Aprilie 2004
[ Imagine ]

 

Iiyama ProLite E430T


 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: TFT, diagonală 17", 75Hz, rezoluție maximă 1280x1024 pixeli, timp de răspuns 16ms, TV tuner cu teletext, telecomandă infraroșu.
Ofertant: Maguay, tel.: 021-210.38.09

Pentru văz(ut)

Bogdan Hosu

Marginile subțiri, argintii, ale monitorului TFT Iiyama ProLite E430T, delimitează suprafața vizibilă cu diagonală de 17". Suntem răsfățați cu un timp de răspuns de 16 ms, ceea ce însemnă că rularea jocurilor și vizionarea filmelor se realizează fără "umbrele" cu care ne obișnuiseră monitoarele LCD cu timp de răspuns mai mare.

Suportul de la baza lui ProLite E430T oferă o stabilitate bună, dar nu permite reglarea poziției monitorului pe axa orizontală, ci doar pe cea verticală, în condițiile în care unghiul maxim de înclinare al ecranului este de 300.

Dacă mai adăugăm câteva aspecte precum contrastul de 450:1, unghiul de vizualizare de 700 stânga/dreapta și 600 sus/jos întregim imaginea unui monitor TFT potrivit atât pentru aplicațiile de birou cât și pentru orele petrecute acasă în compania aplicațiilor multimedia. Opțional, ProLite E430T se poate transforma în televizor (diagonală de 43 cm) prin montarea unui TV tuner într-un lăcaș din spatele ecranului, pentru sunet fiind disponibile două difuzoare integrate a câte 1,5W fiecare.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro