Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Aprilie 2004
[ Imagine ]

 

Simbol ppt 8800


 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: dimensiuni 14,5x7,9x3,3 cm, sistem de operare Pocket PC (Windows CE), procesor Intel Xscale PXA250, memorie 32MB, ecran iluminat, rezoluție ecran 240x320, cititor CF, baterie Lithium-Ion.
Preț informativ: 1500€ (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Ofertant Q´Net International, tel.: 021 - 211.78.01

PDA pentru depozite

Cristian Lăcraru

Symbol PPT 8800 poate fi numit PDA chiar dacă funcționalitățile sale sunt puțin diferite față de structura cu care ne-am obișnuit la astfel de echipamente. Totuși asemănările cu PDA-ul îl fac pe PPT 8800 extrem de ușor de utilizat. Mediul pentru care acesta a fost creat este cu totul altul față de sectorul business, de această dată vizați fiind managerii și responsabilii de depozite. Pentru acest fapt PPT 8800 a primit ajustări serioase, acest PDA trecând de la birou la mașini grele, praf, vibrații (o atmosferă tipică unui depozit sau a unei hale de lucru de exemplu). Prima grijă a fost legată de implementarea unei curele speciale elastice pentru mână, în ansamblu cu o suprafață a echipamentului realizată din cauciuc, și o rezistență mult îmbunătățită la șocuri, praf sau picături de ploaie. Au fost deci acoperite necesitățile sectorului de lucru, de adresabilitate. Prin intermediul lui PPT 8800 puteți ține

evidența documentelor asemeni operațiunilor de pe un PDA clasic, dar mai mult decât atât puteți realiza baze de date corelate cu codul de bare de pe produse, datorită cititorului de astfel de coduri implementat în acest echipament. Funcția de citire poate fi accesată indiferent de mâna utilizată, fiind implementat câte un buton dedicat pe ambele laterale ale echipamentului. Pentru un plus de memorie există și un cititor de carduri Compact Flash II.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro