Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

PC MAGAZINE DECEMBRIE 2001
Sisteme

TESTE COMPARATIVE


 
Teste de performanță
Sumarul caracteristicilor

Tape Atlantis Scream


Performanța grafică a sistemului este suficientă pentru joacă, ergonomia monitorului permițând lucrul o lungă perioadă fără a obosi ochii (rezoluția recomandată este de 1024x768). De remarcat facilitatea LightFrame a monitorului, care permite adăugarea unui spor de luminozitate scenelor mai întunecate. Tastatura multimedia și mouse-ul Logitech permit mișcarea cu ușurință și finețe. Sistemul de sunet este mai degrabă potrivit pentru realizarea audițiilor muzicale, specificațiile și performanțele sale depășind cerințele majorității jocurilor de pe piață.

Un sistem aproape "ca la carte" ar fi descrierea cea mai nimerită.

"Aproape" semnifică două inconveniente ale acestui sistem. Unul ar fi faptul că acesta putea să fie mai "tare", dacă luăm în considerare absența unui modem necesar pentru conectarea la internet, sau a unei plăci ethernet, care ar facilita conectarea într-o rețea locală. Al doilea inconvenient ar fi reușita parțială a unei asamblări "curate" (plasarea componentelor și a cablurilor în interiorul calculatorului cât mai aerisit și ordonat).

Unul dintre avantajele acestui sistem este existența unui manual în limba română alături de documentația și driverele care vin cu subansamblele din sistem (în engleză). Un alt avantaj este configurarea și optimizarea acestui sistem pentru a obține maximum de performanță.

Această optimizare, care explică rezultatele mai mari decât la configurațiile similare, este realizată prin creșterea vitezei procesorului grafic și a memoriei aferente plăcii grafice peste valorile nominale. Vestea bună este că forțarea plăcii grafice, fiind făcută chiar de către integrator, se înscrie în condițiile de garanție.

produs testat în cadrul testului comparativ: "Sisteme pentru acasă" (decembrie 2001)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro