Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

PC MAGAZINE DECEMBRIE 2001
Sisteme

TESTE COMPARATIVE


 
Teste de performanță
Sumarul caracteristicilor

StarFighter


Sistemul a fost construit pe o placă de bază EagleTEC, cu cipset SIS 735T. Pe lângă un preț destul de mic de achiziție, placa mai prezintă un avantaj major: este dotată atât cu două sloturi de memorie SDRAM, cât și cu 2 sloturi de memorie DDR-RAM, oferind astfel posibilitatea de a opta pentru varianta dorită.

Dacă ne uităm la rezultatele obținute în teste, cele câteva puncte mai puțin se explică foarte simplu, prin dotarea sistemului cu un procesor Athlon la 1,2 GHz, la fel ca și calculatorul Sistec, față de restul concurenților, care au beneficiat de procesoare la 1,4 GHz. Nu s-a mai făcut însă nici un compromis atunci când a fost vorba de placa video, echiparea cu o placă Inno3D Tornado GeForce3 fiind, alături de placa de bază și unitatea DVD-ROM, o investiție în viitor.

Punctul forte al sistemului și motivul principal al creșterii prețului este reprezentat de sistemul de boxe Teac PowerMax 1500. În combinație cu placa audio Hitpoint Apollo 5.1, acesta vă poate oferi tot confortul sonor de care aveți nevoie, atât în jocuri, cât și la vizionarea filmelor în format DVD.

Sistemul este echipat cu monitor Hyundai ImageQuest F770D, cu diagonala ecranului de 17" și suportând o rezoluție maximă de 1280x1024 pixeli. Acesta a fost și motivul pentru care testele 3D Mark 2001 și QuakeIII Arena Demo, ce trebuiau rulate în 1600x1200 pixeli, au fost executate la rezoluția maxim suportată de monitor.

Nu putem încheia fără a acorda o notă bună aspectului interior al sistemului. În plus, acesta a beneficiat de cel mai bun sistem de ventilație din test, fiind echipat cu o unitate de ventilare montată frontal, într-un slot de 5,25", și un ventilator orizontal, instalat pe ultimul slot PCI. Curentul din interior creat astfel asigură o bună răcire a componentelor, care vor "aprecia" cu siguranță acest lucru.

produs testat în cadrul testului comparativ: "Sisteme pentru acasă" (decembrie 2001)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro