Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

PC MAGAZINE DECEMBRIE 2001
Sisteme

TESTE COMPARATIVE


 
Teste de performanță
Sumarul caracteristicilor

Sistec SCS Maniac


Rezultatele testelor vorbesc de la sine, acest sistem fiind mai potrivit în opinia noastră pentru vizionarea filmelor de pe DVD-uri și audiții muzicale, totuși suficient și pentru jocuri. Cel mai greu sistem din test a fost impresionant prin includerea în numai 1200 $ a unui monitor de 21" (26 Kg), a unui sistem audio 5.1 produs de Creative (placă de sunet și sistem de boxe), a unui mouse optic Microsoft. Un argument în favoarea orientării spre vizionarea de filme la standarde înalte ar fi existența în sistem a unității DVD-ROM Sony 16x care comunică cu placa de sunet atât analogic, cât și digital.

Un monitor de 21" este un monitor de 21", calitatea imaginii neputând fi decât bună și cât se poate de ergonomică (are certificare TCO99). Placa video a fost probabil cea mai slabă din test, lucru care se vede și în rezultate (dotarea cu numai 32 MB de memorie pentru un monitor care este creat pentru rezoluții mari este o evidentă inadvertență). Mouse-ul de cea mai bună calitate asigură o manevrabilitate maximă.

Din punctul de vedere al asamblării, se remarcă carcasa, care are mecanisme de blocare pe toate bay-urile, panouri laterale care nu necesită șurubelniță pentru desfacere și un ventilator suplimentar plasat chiar sub sursă, în dreptul procesorului. Deși cablurile sunt solidarizate între ele prin elastice nu se vede nici o tentativă de a stabili niște trasee.

Documentația este poate cea mai bogată din test, alături de manualele componentelor sistemului existând un manual în limba română, care tratează probleme de ergonomia spațiului de lucru, lucrul cu sistemul de operare Microsoft Windows Millenium, informații generale despre subansamblele sistemului și depanarea lor. Programele livrate includ utilitarele furnizate cu sistemul de sunet, monitor, placa video și placa de bază și jocul MDK 2. Numai o parte sunt instalate, restul urmând probabil să fie instalate de utilizator. Un unicat pentru toate sistemele testate o reprezintă existența unei declarații și a unui certificat de conformitate.

produs testat în cadrul testului comparativ: "Sisteme pentru acasă" (decembrie 2001)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro