Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

PC MAGAZINE DECEMBRIE 2001
Sisteme

TESTE COMPARATIVE

 
Teste de performanță
Sumarul caracteristicilor

Caro C-One 1400

A fost de departe sistemul cel mai frumos realizat, fiind o o plăcere să vezi că pe o piață pe care prețul reprezintă principalul criteriu de alegere, și de cele mai multe ori singurul criteriu, există și oameni care țin la aspectul produselor lor.

Sistemul a fost construit cu gândul la performanță și stabilitate, lucru dovedit atunci când ne uităm la configurație. Folosirea unei plăci de bază ce oferă o multitudine de facilități asigură utilizatorul că, pe lângă obținerea unor performanțe foarte bune în acest moment, se poate aștepta la o creștere a acestora în viitor, odată cu unele modificări aduse sistemului. Alegerea unei plăci cu RAID, fără folosirea acestei facilități, ar fi un lucru de neînțeles, așa că producătorul a instalat două discuri hard Quantum Fireball PlusAS de câte 20 GB, în modul stripping, obținând astfel un disc unui de capacitate 40 GB. Avantajul folosirii modului stripping constă în creșterea vitezei de acces la date, citirea făcându-se în același timp de pe ambele discuri, iar acest lucru se poate observa fără probleme din testele Business Disk Winmark 99 și High-end Disk Winmark 99.

Subsistemul video a fost construit în aceeași idee a asigurării unor performanțe de nivel ridicat pe o perioadă mai lungă de timp, apelându-se la o placă Gigabyte cu cipset GeForce3 și un monitor Iiyama cu diagonala de 17". Monitorul poate suporta rezoluții de până la 1600x1200 pixeli la 75 Hz. Sistemul de sunet a fost lăsat la alegerea utilizatorului, producătorul considerând probabil că este un domeniu în care gusturile fiecăruia sunt foarte importante.

produs testat în cadrul testului comparativ: "Sisteme pentru acasă" (decembrie 2001)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro