Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

PC MAGAZINE DECEMBRIE 2001
Sisteme

TESTE COMPARATIVE

 
Teste de performanță
Sumarul caracteristicilor

Brinel Alpis Arena


De la prima vedere sistemul impresionează, în special prin prezența celor două unități optice. Alpis Arena este dotat atât cu unitate DVD-ROM LG 8x/40x, cât și cu o unitate CD-RW LG 12/8/32x. Alături de fanii filmelor în format DVD, se rezolvă și problema celor care în viitor, în lipsă de spațiu pe discul hard și nefiind dispuși să achiziționeze un nou disc, vor putea stoca datele pe CD-uri.

Privind configurația sistemului, se observă cum producătorul a încercat să obțină performanțe cât mai bune, ținând în permanență cont de preț.

Așa se explică și apelarea la o placă video cu cipset GeForce2 Ultra, în loc de un GeForce3, lăsând stfel loc unui monitor cu diagonala ecranului de 19". Rezoluția maximă suportată de monitor este de 1600x1200 pixeli la 75 Hz. S-a apelat la o placă de bază din gama de mijloc, puterea de calcul a sistemului fiind furnizată de procesorul Athlon la 1,4 GHz și cei 256 MB DDR-RAM. Folosirea unui disc hard IBM Deskstar cu capacitatea de 60 GB asigură liniștea utilizatorului pentru o perioadă mai lungă de timp.

produs testat în cadrul testului comparativ: "Sisteme pentru acasă" (decembrie 2001)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro