Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

PC MAGAZINE DECEMBRIE 2001
Sisteme

TESTE COMPARATIVE

 
Sumarul caracteristicilor
Teste de performanță


Blue Ridge A-Tronic Gamer


Privind configurația sistemului în ansamblu, acesta a fost construit pentru a oferi suficientă performanță în jocuri nu foarte solicitante, combinată cu un preț de achiziție tentant. Producătorul a folosit o placă de bază ECS K7VTA3, pe care au fost instalate un procesor Athlon la 1,4 GHz și 256 MB DDR-RAM PC2100. Cu o capacitate de stocare de 60 GB și o viteză de rotație a platanelor de 7200 rpm, discul hard IBM Deskstar constituie unul din punctele tari ale sistemului. Principala piedică în jocurile foarte solicitante o constituie însă placa video, bazată pe un cipset GeForce2 MX400, iar acest lucru s-a văzut și în testele noastre. În completarea sistemului video s-a ales un monitor Philips 107T, cu diagonala de 17", care suportă o rezoluție maximă de 1280x1024 la 60 Hz. Acest lucru înseamnă că veți putea juca în maxim 1024x768, rezoluție în care monitorul poate funcționa în 75 Hz. Așa cum am menționat și în tabelul cu rezultate, testele 3D Mark 2001 și Quake, care ar fi trebuit rulate în 1600x1200 pixeli au fost rulate în 1280x1024, datorită limitărilor impuse de monitor.

Producătorul nu a făcut însă compromisuri la capitolul sunet, dotând sistemul cu Creative Sound Blaster Live Platinum, combinat cu un sistem de boxe Philips A2.500. Alături de placa de sunet sistemul Live Platinum mai cuprinde o unitate Live! Drive IR, care se montează pe partea frontală a sistemului, într-unul din bay-urile de 5,25". Astfel, aveți acces foarte ușor la porturile de intrare line-in, microfon, CD audio și IR, și cele de ieșire S/PDIF, line-out, port MIDI și optică, pentru conectarea echipamentelor audio portabile.

Sistemul este însoțit de o serie de jocuri, cum ar fi MDK2, Thief II The Metal Age, Unreal Tournament sau Deus EX, care fac parte din dotarea sistemului de sunet Creative. Un aspect la care s-ar mai fi putut lucra este interiorul carcasei, unde cablurile întinse pe deasupra plăcii de bază îngreunează acesul la componentele de pe placă.

produs testat în cadrul testului comparativ: "Sisteme pentru acasă" (decembrie 2001)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro