Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

PC MAGAZINE DECEMBRIE 2001
Sisteme

TESTE COMPARATIVE

 
Sumarul caracteristicilor
Teste de performanță

Sisteme pentru acasă - Best Avenger XL 1400Un sistem care se apropie cu succes de definiția unui sistem de jocuri serios. Construit pe o placă de bază Epox EP-8KHA, cu cipset VIA KT266, sistemul beneficiază de puterea procesorului Athlon la 1,4 GHz și de cei 256 MB DDR-RAM. Apelarea la o placă de bază aparținând unui producător renumit pentru stabilitatea produselor sale, demonstrează grija celor care au construit sistemul pentru mulțumirea utilizatorului. Tot în ideea stabilității s-a folosit și discul hard IBM Deskstar cu o capacitate de 40 GB și viteză de rotație a platanelor de 7200 rpm. Iar dacă cei 40 GB ai discului hard nu sunt suficienți, datele ce nu sunt folosite foarte des pot fi scrise pe un CD cu ajutorul unității CD-RW Teac 16/10/40x.

Subsistemul video este bazat pe o placă Leadtek Winfast cu cipset GeForce2 GTS, și se completează în mod fericit cu un monitor Sony Multiscan E220, cu tub trinitron și diagonala ecranului de 17". Rezoluția maximă suportată de monitor este de 1600x1200 pixeli, la o rată de reîmprospătare de 60 Hz. Nici capabilitățile audio nu se lasă mai prejos, alături de placa de sunet Winfast 6x Sound, sistemul fiind dotat și cu un set de boxe Altec Lansing ATP5, despre care puteți afla mai multe detalii în cadrul materialului de la secțiunea Prima Impresie.

Pentru conectarea în rețea, Avenger XL 1400 a fost echipat cu o placă Allied Telesyn de 100 MBps, ce oferă conectare UTP.

Alături de cele două jocuri, Dronez și Gunlok, venite împreună cu placa video, sistemul este livrat și cu FIFA 99, Rainbow Six și pachetul RAV Desktop v8.

produs testat în cadrul testului comparativ: "Sisteme pentru acasă" (decembrie 2001)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro