Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

PC MAGAZINE DECEMBRIE 2001
Sisteme

TESTE COMPARATIVE

 
Sumarul caracteristicilor Teste de performanță

Sisteme pentru acasă - Ager Wise Gaming Station


Este de departe cel mai "arătos" sistem de joacă din test. La această impresie contribuie în mod egal atât carcasa aspectuoasă produsă de firma taiwaneză Frontier, cât și panoul de control (Asus iPanel), dotare de fapt a plăcii de bază. Trecând de acest aspect, această extensie a plăcii de bază furnizează informații referitoare la parametrii de funcționare a sistemului: frecvențe, temperaturi și tensiuni. Amplasat în partea superioară, deasupra unității CD-ROM, oferă un mod confortabil de control, în plus, cele 2 porturi USB facilitând cuplarea diverselor dispozitive fără a fi nevoie să ajungi în partea din spate. Tastatura Acer și mouse-ul Microsoft Trekker asigură o operare comodă și precisă. Sistemul de sunet satisface majoritatea cerințelor specifice jocurilor.

Punctele slabe sunt monitorul și unele aspecte privind asamblarea. Deși certificat TCO99, acesta nu suportă decât rezoluția de 1280x1024 la 60 Hz. Imaginea nu este deloc strălucită.

Unitatea centrală este în concurență directă cu produsele realizate de firmele Caro și Elsaco, alegerea componentelor fiind deosebit de inspirată. Așa cum se vede și din rezultate, sistemul merită luat în considerare, mai puțin punctele slabe despre care am pomenit. Printre elementele de atractivitate menționăm și dotarea cu ochelari 3D (vin odată cu placa video) și multitudinea de utilitare și jocuri cu care este dotat sistemul. Nu în ultimul rând, trebuie remarcat faptul că sistemul prezentat este complet, fiind dotat cu o placă de rețea și modem.

produs testat în cadrul testului comparativ: "Sisteme pentru acasă" (decembrie 2001)


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro