Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

PC MAGAZINE IANUARIE 2002
Imprimare

TESTE COMPARATIVE

 
teste de performanță
sumarul caracteristicilor

Multifuncționale inkjet - Lexmark X83


Cel mai compact echipament cu scaner flatbed este puțin mai mare decât o imprimantă inkjet obișnuită, dar mult mai mic decât alte echipamente multifuncționale disponibile. Tava de alimentare cu capacitatea de 100 de coli este poziționată aproape vertical pe spatele echipamentului, permițând folosirea unor medii de tipărire mai groase, fără teama ca acestea să fie îndoite sau să se blocheze în sistemul de transport.

Instalarea echipamentului este relativ ușoară, cu singura condiție de a citi totuși instrucțiunile de instalare furnizate de producător. Odată instalat, X83 va funcționa fără probleme. Funcția de copiere poate fi apelată, ca și la celelalte echipamente, fie din cadrul aplicației software, fie direct din panoul de comandă. Întâlnim și aici facilitățile de acum standard, cum ar fi modificarea dimensiunilor documentului copiat, alegerea numărului de copii, definirea calității sau funcții mai complicate, cum ar fi Clone (tipărirea de mai multe ori pe o pagină a unei imagini) sau Poster (formarea unei imagini din mai multe pagini).

Scanarea se poate face direct către o anumită aplicație (e-mail, aplicație de editare a imaginilor, fișier sau fax - dacă aveți un fax instalat). Pe panoul frontal există două butoane: "Scan", care apelează aplicația software furnizată de producător și "Scan To", care permite controlul operației de scanare direct hardware.

Lipsa unui dispozitiv fax încorporat recomandă echipamentul mai puțin pentru birouri și mai mult pentru utilizatorii individuali, însă instalarea unui fax-modem poate rezolva această problemă în cel mai simplu mod.

produs testat în cadrul testului comparativ: "Unul pentru toți - Sisteme multifuncționale" (ianuarie 2002)

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro