Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

PC MAGAZINE IANUARIE 2002
Imprimare

TESTE COMPARATIVE

 
teste de performanță
sumarul caracteristicilor

Multifuncționale laser - HP LaserJet 3200

Destinat birourilor cu o componență eterogenă din punct de vedere al sistemelor, HP 3200 se poate adapta oricăror nevoi. Echipamentul oferă conectare atât pe USB, cât și pe paralel, cu posibilitatea de conectare în rețea prin intermediul unui Jetdirect EX print server. O facilitate foarte importantă este constituită de posibilitatea de conectare a mai multor utilizatori în același timp la echipament. De exemplu, un PC poate fi conectat pe portul paralel, în timp ce un sistem Macintosh poate fi conectat pe USB. De asemenea, capacitatea echipamentului de a realiza mai multe operații în același timp, conduce la o economie substanțială de timp.

În timp ce un utilizator transmite un fax, altul poate tipări, scana sau copia un document.

Aplicația software de administrare HP LaserJet Document Director permite accesul imediat la oricare din funcțiile echipamentului.

O altă dotare interesantă este senzorul prin care utilizatorul este înștiințat că un document a fost introdus în tava de alimentare.

Capacitatea de alimentare este de 125 de coli, capacitatea tăvii de colectare fiind aceeași. De asemenea, pentru scanarea sau copierea documentelor cu multe pagini puteți opta pentru folosirea unității ADF, cu o capacitate de 30 de coli.

produs testat în cadrul testului comparativ: "Unul pentru toți - Sisteme multifuncționale" (ianuarie 2002)

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro