Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

PC MAGAZINE IANUARIE 2002
Imprimare

TESTE COMPARATIVE

 
teste de performanță
sumarul caracteristicilor

Multifuncționale laser - Canon MultiPASS L60

Cel mai mic echipament din test, L60 poate suplini cu succes faxul, copiatorul, și imprimanta, facilitatea de scanare permițând transpunerea în format digital a unor documente. Unul din avantajele lui L60 este constituit de posibilitatea de a realiza mai mult de o singură acțiune la un moment dat. Puteți astfel primi faxuri în timp ce realizați o copie sau scanați un document.

Puteți transmite faxuri fie direct din panoul de comandă al echipamentului, fie prin intermediul aplicației MultiPASS Desktop Manager. Printre facilitățile faxului se numără transmiterea broadcast către 117 numere de telefon sau programarea întârziată a transmisiei unui document. Capacitatea memoriei permite stocarea unui număr de până la 90 de pagini.

Pentru scanarea sau copierea unor documente cu mai multe pagini, echipamentul beneficiază de o unitate ADF, cu capacitatea de 20 de coli. Copierea se poate realiza cu mare ușurință independent de conectarea echipamentului la PC, prin intermediul panoului de comandă. De aici puteți alege numărul de copii, calitatea tipăririi și puteți opta pentru micșorarea documentului original la până la 70% din original.

produs testat în cadrul testului comparativ: "Unul pentru toți - Sisteme multifuncționale" (ianuarie 2002)

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro