Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Septembrie 2004

JBuilder 2005

Borland Software a anunțat lansarea lui Borland JBuilder 2005, noua versiune al celui mai premiat IDE cross-platform pentru medii Java. JBuilder 2005 reprezintă o componentă a suitei Borland Application Lifecycle Management pentru Java, oferă capabilitatea de a simplifica și grăbi/optimiza dezvoltarea aplicațiilor printr-un design și o calitate excelentă.

JBuilder 2005 oferă de asemenea o componentă importantă în ceea ce privește managementul securității și performanțelor, expandând în acest fel integrarea cu sisteme Borland de administrare a cerințelor și aplicații de management al proiectelor.

JBuilder 2005 continuă să suporte standardele înalte Java, având în vedere de data asta și noile standarde JavaServer Faces (JSF) și J2EE 1.4, fundații importante pentru dezvoltare și deployment ale serviciilor web.

JBuilder 2005 include de asemenea si capabilitati de management si administrare importante, integrare nativă cu cele mai performante servere de aplicații, integrare cu Borland CaliberRM și Borland StarTeam și acces ușor către instrumente de dezvoltare oferite de terți.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro