Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Septembrie 2004

Imaginea mărităExcelență în design

Logitech, lider mondial în producția de componente periferice, a anunțat că i-au fost decernate două Premii de Excelență pentru Design Industrial pe anul 2004 (IDEA), premii acordate de Societatea Designerilor Industriali din America (IDSA). Tastatura Logitech KeyCase, o tastatură PDA QWERTY care poate avea și rol de husă protectoare, a primit medalia de aur la categoria echipamentelor de calculator, în timp ce Logitech diNovo Media Desktop, o combinație între tastatură, mouse și MediaPad multifuncțional, a câștigat argintul în cadrul aceleiași categorii.

Logitech KeyCase este realizată din materiale ușoare, durabile și impermeabile care o fac ușor de transportat. Materialul este pliabil și se poate transforma într-o husă protectoare pentru PDA, este rezistent la lovituri și suficient de flexibil pentru a reveni la forma inițială.

Cu un design realizat de Design Partners din Irlanda, diNovo Media Desktop se detașează cu îndrăzneală de tastaturile și mouse-ii tradiționali. De exemplu, mouse-ul se fixează pentru reîncărcare într-un dispozitiv care folosește și ca periferic al PC-ului, pentru conectarea wireless a unor dispozitive prin tehnologia Bluetooth. Tastatura numerică de sine stătătoare, dotată cu un ecran LCD, îndeplinește o dublă funcție putând fi folosită și ca telecomandă media.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro