Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Septembrie 2004

Cele mai mici tarife

Zapp anunță creșterea la 130 a numărului de țări cu care convorbirile internaționale beneficiază de cele mai mici tarife. Astfel, pe lângă cele 110 destinații pentru care apelurile internaționale au tarife de 0,19 USD/minut (pentru apeluri în rețelele fixe) și 0,29 USD/minut (pentru apeluri în rețelele mobile), se adaugă 20 de destinații exotice: Aruba, Bahamas, Barbados, Belize, Bermude, Cayman, Dominica, Republica Dominicană, Egipt, Grenada, Guatemala, Haiti, India, Jamaica, Panama, Reunion, Seychelles, Swaziland, Trinidad Tobago și Turks&Caicos.

Opțiunea Upgrade International permite efectuarea de convorbiri internaționale, la tarife competitive. Apelurile sunt diferențiate în funcție de tipul destinației, respectiv 0,19 USD/minut pentru destinații fixe și 0,29 USD/minut pentru destinații mobile, excepție făcând cele către SUA și Canada, care se tarifează unic, cu 0,19 $/minut.

Accesul la serviciul Upgrade International se acordă în baza plății unei taxe lunare în valoare de 3$, care se adaugă oricărui abonament Zapp de voce sau date, fără a mai fi necesară constituirea vreunui depozit de garanție.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro