Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Septembrie 2004

Eleganță marca Samsung

HAT Group România lărgește portofoliul telefoanelor mobile Samsung, lansând modelele SGH-D100, SGH-P510 și SGH-E710.

SGH-D100 este un telefon triband, care se remarcă prin numeroasele facilități business, precum funcția client e-mail încorporată, posibilitatea organizării de conferințe telefonice cu mai mulți interlocutori, funcții vCard și vCalendar sau agenda telefonică cu până la 1.000 de intrări.

Modelul SGH-P510 atrage atenția în special datorită facilității Push-to-Open, un sistem de deschidere automată a clapetei prin simpla apăsare a unui buton. Pentru amatorii de fotografii, P510 este prevăzut cu o cameră VGA, cu care se pot face fotografii la o rezoluție de 300,000 de pixeli, inclusiv pe timp de noapte, camera digitală încorporată în P510 fiind echipată cu un mini blitz și zoom digital. De asemenea, noul SHG- P510 vă permite să înregistrați secvențe video în format Motion JPEG, cu durată de până la 20 de secunde. Imaginile sunt redate pe ecranul intern cu 65.536 de culori, în timp ce ecranul extern OLED afișează 256 de culori.

Samsung E710 extinde performanțele predecesorului său, E700, caracteristicile suplimentare ale acestui model fiind blitz-ul și posibilitatea de înregistrare video.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro