Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Septembrie 2004

Platforme Intel pentru servere

Intel Corporation a prezentat în data de 2 august a.c. noua generație de platforme pentru servere cu procesoare Intel Xeon.

Acestea se bazează pe o diversitate de tehnologii inovatoare și capabilități ce vor crește nivelul de performanță, pentru a răspunde mai bine solicitărilor în creștere ale activităților de computing la nivel enterprise.

Noile platforme de la Intel, bazate pe procesorul Intel Xeon la 3.60 GHz, introdus pe piață în luna iunie, combină noile cipseturi Intel E7520 sau E7320 (cu nume de cod "Lindenhurst" și "Lindenhurst VS"), care acoperă o largă diversitate de necesități și prețuri.

Platformele includ și noul procesor Intel IOP332 I/O (fost nume de cod "Dobson"), care oferă performanțe îmbunătățite de stocare RAID. Platformele încorporează o memorie nouă, îmbunătățită, tehnologii I/O și bus de sistem care cresc performanțele cu până la 50% față de sistemele anterioare Intel Xeon, în funcție de aplicație.

Noile tehnologii care duc la obținerea unei performanțe echilibrate a noilor platforme pentru servere includ memorie rapidă DDR2 400, un bus de sistem cu throughput superior, la 800MHz și tehnologie de interconectare PCI Express cu lățime de bandă mai mare. Aceste tehnologii funcționează în consonanță cu performanța dovedită, optimizarea consumului de energie și memoria procesorului Intel Xeon.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro