Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Septembrie 2004

Juniper în România

Compania Datacom a devenit din 20 august a.c. unic distribuitor Juniper Networks pe piața românească, urmând ca în scurt timp să extindă distribuția pentru produsele Juniper și în Bulgaria.

Dezvoltând soluții dedicate de networking, Juniper Networks colaborează cu cei mai importanți operatori de telefonie mobilă și prin cablu, cu instituții de educație și cercetare, agenții guvernamentale și companii din întreaga lume. Soluțiile Juniper sunt utilizate în mediile informatice complexe, răspunzând cu succes cerințelor sporite privind eficiența mediului IT.

În viziunea Juniper Networks, noua rețea combină performanța conexiunii la Internet cu securitatea rețelei. Cunoscută ca Inițiativa Infranet, această viziune oferă companiilor, agențiilor guvernamentale și institutelor de cercetare posibilitatea de a se folosi cu un maximum de eficiență de avantajele oferite de tehnologia de vârf.

Juniper Networks colaborează, cu companiile de top din industrie în definirea și implementarea acestei viziuni, iar tehnologia pe care se bazează oferă soluții complementare celor existente în portofoliul Computer Associates și Extreme Networks.

Pentru a dezvolta cu succes aceste parteneriate și pentru a se constitui ca un pilon de susținere al rețelei sale de distribuție, Datacom beneficiază în prezent de personal instruit, specialiști certificați tehnic pentru fiecare tip de soluție oferită.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro