Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Timpul Liber - PC Magazine Romania, August 2004

ALTELE

Filip Pitaru

Ubisoft și LucasArts anunță lansarea Star Wars Trilogy: Apprentice of the Force

Ubisoft împreună cu LucasArts au anunțat lansarea jocului Apprentice of the Force pentru luna septembrie. Acesta va fi disponibil pentru Game Boy Advance și va completa povestea lui Luke Skywalker din trilogia de pe marile ecrane. Detaliile despre joc nu au fost încă dezvăluite însă Ubisoft a declarat că acesta va include și un mod muliplayer. Data lansării a fost aleasă strategic, pentru a coincide cu cea a lansării DVD-ului Stars Wars Trilogy.

O poveste de succes

Microsoft și Blue Fang Games au anunțat în această lună vânzările record ale jocului Zoo Tycoon. Peste două milioane de unități vândute, plasând astfel jocul în topul U.S. al celor mai bine vândute jocuri pe locul 15! Zoo Tycoon nu este altceva decât continuarea unor altor jocuri de succes din aceeași serie cum ar fi Railroad Tycoon sau Oil Tycoon. În acest caz jucătorul este pus în ipostaza unui manager al unei grădini zoologice. Jocul a fost lansat în 2001 și pe parcursul timpului a beneficiat de o mulțime de update-uri, reprezentând încă un hit în lumea pasionaților de calculatoare.

Codename:Panzers

Compania germană CVD Software a lansat în această lună demo-ul mult anunțatului joc Codename: Panzers. RTS-ul are ca temă al doilea război mondial și va pune jucătorii la comanda a mai bine de 100 de vehicule din acea perioadă și peste 50 de unități de infanterie sovietice, germane și a forțelor aliate. Jocul este complet 3D și printre inovațiile aduse se enumeră câmpuri de luptă distructibile și unități de luptă controlate individual. Demo-ul pune la dispoziție un tutorial și a doua misiune a campaniei aliate. Panzers este realizat de compania ungară Stormregion iar data lansării oficiale pe piață a fost stabilită în luna septembrie a acestui an. Demo-ul este disponibil pentru download pe www.panzers.de

Lansarea War World

Third Wave Games, o companie nouă în industria jocurilor PC a anunțat lansarea online a primului lor titlu intitulat "War World". Jocul va fi un simulator de luptă online în care protagoniștii vor fi niște roboți gen "Mech-Warrior" și va costa 19,99USD pentru a fi descărcat de pe site-ul oficial.

Fondatorii companiei sunt niște veterani în domeniu, fiind vorba despre Morten Broderson, Johnni Christensen și Phillip Tavel. Morten Broderson a lucrat pentru compania australiană Blue Tong Software și Rare unde a contribuit împreună cu Johnni Christensen la crearea motoarelor 3D a unor jocuri de succes cum ar fi Donkey Kong sau Perfect Dark. Phillip Tavel a fost directorul de creație al companiei Blue Tong Software, având o experiență de ani de zile în domeniul TI. Deși jocul va fi dezvoltat ca fiind destinat publicului amator de muliplayere vor exista și câteva campanii single-player.

Fallout la vânzare!

Bethesda Softworks a obținut drepturile asupra Fallout, infuzia de capital dovedindu-se a fi o soluție pentru compania Interplay care se confrunta cu dificultăți financiare. Bethesda a obținut în exclusivitate drepturile de publicare a jocurilor Fallout pentru PC și console deși acestea vor rămâne proprietatea intelectuală a Interplay. Primul joc al seriei scos de Bethesda va fi Fallout 3, însă cum compania producătoare a jocurilor anterioare, Black Isle Studios, a fost închisă în toamnă de către Interplay, realizarea unui joc care să păstreze esența seriei se anunță a fi dificilă. Momentan Bethesda angajează personal specializat din domeniul TI astfel încât o dată oficială a lansării nu a fost stabilită.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro