Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, August 2004

Alianță pentru Triple Play

Allied Telesyn a anunțat recent alianța IP3 Triple Play, un parteneriat non-exclusivist dar puternic integrat cu producătorii de echipamente Triple Play. Programul își propune crearea unui cadru de colaborare standardizat, în care sa se efectueze teste de interoperabilitate, un sistem unic de certificare a rețelelor și suport tehnic centralizat.

"Prin dezvoltarea unor relații strânse de lucru cu partenerii noștii, și prin pre-certificarea noilor produse și aplicații software în laboratorul "Network Certification Lab" din Raleigh, North Carolina, noi putem ajuta clienții să evite problemele prin identificarea acestora în laboratorul nostru, înainte ca ele să apară în rețelele lor", a declarat Howard Kamerer, președinte și COO pentru operațiunile din America de Nord ale Allied Telesyn.

Participarea la alianța IP3 Triple Play se face într-un cadru restrâns prin intermediul unei invitații. Partenerii sunt aleși pe baza experienței recunoscute și a angajamentului lor în a oferi clienților servicii de înalta calitate pentru Voce, Video și Date într-o manieră sigură și robustă. Până în momentul de față au aderat la acest program General Bandwidth, Minerva Networks, Myrio Corporation, Tut Systems, Sphere Communications, Thomson, Amino și Marconi.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro