Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, August 2004

Libertate de mișcare

Orange România a lansat pachetul Mobile Office Card prin care utilizatorii pot să-și acceseze contul de e-mail, să navigheze pe Internet sau să trimită mesaje scrise de pe laptop, oriunde și oricând. De asemenea, aceștia se pot conecta la rețeaua internă de calculatoare a firmei fără a avea nevoie de o legătură fixă, fără a fi limitați de lungimea unui cablu de rețea și fără a mai ține telefonul mobil ocupat pentru conectarea la laptop. Folosind Mobile Office Card, telefonul mobil va fi disponibil pentru apeluri de voce în timp ce cardul de date transferă informații.

Oferta Mobile Office Card constă într-un card de date PCMCIA Sony-Ericsson și o aplicație dezvoltată de Orange, care facilitează accesul la serviciile de date mobile. Cele două tipuri de carduri de date disponibile sunt Sony Ericsson GC75 care permite transmisii de date mobile prin GPRS (53,6 kbps) și CSD (9,6 kbps) și Sony Ericsson GC79 care permite transmisii de date mobile prin GPRS (53,6 kbps), CSD (9,6 kbps) și WLAN (10 mbps).

Pentru a putea utiliza Mobile Office Card, clientul trebuie să se aboneze la ofertele de date mobile ale Orange România.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro