Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, August 2004

Sony nu se dezminte

Sony a lansat un nou monitor LCD din seria P, SDM-P234. Noul display este destinat utilizatorilor profesioniști care au nevoie de mai mult decât un monitor standard. Designul este optimizat pentru aplicații ca broadcast media sau editare video, dar în esență P234 se adresează celor mai pretențioși utilizatori. În primul rând, necesitatea pentru o suprafață de lucru mai mare este satisfăcută pe deplin. Rezoluția nativă a modelului P234 de 1920x1200 (2,3 megapixeli) asigură o suprafață de lucru de aproape trei ori mai mare decât suprafața unui XGA convențional.

Rezoluția este însă doar unul din avantajele noului monitor. Designerii care au lucrat la acest model l-au prevăzut cu o diagonală a suprafeței vizibile de 23", care combinată cu rezoluția foarte înaltă permite afișarea pe ecran a două pagini A4 în mărime naturală, una lângă alta.

Condițiile de lucru sunt de asemenea îmbunătățite de componenta Eco-Mode care face ca întotdeauna luminozitatea ecranului să fie adaptată aplicației care rulează și luminozității mediului. În afara avantajelor ergonomice pe care le conferă, aceasta îmbunătățeste costul total de utilizare prin reducerea consumului pe termen lung și prelungirea vieții monitorului.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro