Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, August 2004

Bluetooth pentru mașină

Sony Ericsson a lansat recent car kit-ul Bluetooth Car Handsfree HCB-300, cel mai nou produs din portofoliul său de accesorii pentru mașină.

Acesta oferă o interfață inovatoare Color ID care facilitează folosirea lui comună de către mai multe persoane care folosesc aceeași mașină. În momentul în care este pornit motorul, HCB-300 se conectează automat la telefonul utilizatorului, chiar dacă telefonul este în buzunar sau în geantă.

HCB-300 poate susține până la cinci profiluri diferite de utilizatori. Fiecare utilizator își alege o culoare de identificare din opțiunea Color ID. În momentul în care este pornit motorul, HCB-300 se conectează cu ultimul telefon folosit în mașină, afișând culoarea selectată pentru acel telefon. Dacă un utilizator identificat prin "albastru" a fost ultimul care a condus mașina, atunci ecranul va indica o conexiune Bluetooth cu interfață albastră.

Dacă persoana care îi urmează acestuia în mașină este diferită și are Color ID "verde", HCB-300 va căuta întâi să se conecteze la telefonul "albastru", apoi va căuta automat și accesa telefonul "verde".

Utilizatorul poate seta manual Color ID printr-o singură apăsare de buton sau poate aștepta ca HCB-300 să-i găsească telefonul.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro