Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, August 2004

Un altfel de hub

Konica Minolta a lansat în România noul brand de echipamente digitale de birou, alb/negru și color, denumit bizhub. C350, primul model din această serie, are un preț accesibil, opțiuni multiple și funcții specifice pentru creșterea productivității activităților zilnice de producere a documentelor.

Cu C350 se pot printa documente color sau alb-negru, copia, scana sau trimite e-mail-uri, mutifuncționalul îndeplinind și sarcini legate de managementul documentelor și de securitate a accesului. Cu utilitarul de rețea PageScope și un browser de web se pot monitoriza performanțele mașinii, iar pentru administrarea ei nu mai este nevoie de alte programe software. Fluxul de documente este redus semnificativ de alimentatorul automat de documente care are o capacitate de 100 pagini ce pot fi scanate pe ambele fețe printr-o singură trecere.

Bizhub C350 selectează formatul preferat - PDF, JPEG, TIFF sau programează echipamentul să salveze automat toate paginile unui document într-un singur fișier PDF, direct de la panoul de comandă.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro