Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, August 2004

SRR începe o nouă etapă a comunicării


Cristian Constantinescu, director general al FORTE Company.

Forte Company a început în luna iulie implementarea Sistemului Informatic Integrat pentru Managementul Activităților Societății Române de Radiodifuziune. Proiectul vizează optimizarea tuturor proceselor din SRR, creșterea eficienței operaționale și reducerea costurilor operațiilor, precum și îmbunătățirea profitabilității companiei.

"Odată cu implementarea sistemului integrat vom prefigura noi orizonturi în evoluția Societății Române de Radiodifuziune, contribuind substanțial la creșterea eficienței operaționale, prin dezvoltarea mecanismelor IT&C de manipulare a informației operative și de sinteză din toate domeniile SRR", a declarat la prezentarea proiectului, Cristian Constantinescu, director general al FORTE Company.

Sistemul informatic integrat va fi furnizat radioului național ca o soluție la cheie, având o structură de subsisteme: gestiunea resurselor financiare, materiale și umane; mesagerie și managementul documentelor; producție radio portal colaborativ și infrastructură hardware.

Infrastructura hardware a sistemului va fi constituită din aproximativ 500 de stații de lucru, 50 de servere, echipament pentru producție RadioMan, aproximativ

170 echipamente de comunicații și 210 echipamente speciale hardware. Furnizarea de echipamente IT&C, licențe software, sisteme LAN/WAN și servicii informatice va fi asigurată de Forte Company, în calitate de integrator sistem informatic, cu suportul subcontractanților IBM România și RADIX.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro